• فروردین ۲۹, ۱۴۰۳
  • برای پخت کیک چه ابزار‌هایی بخریم؟

    برای پخت کیک چه ابزار‌هایی بخریم؟

    پخت کیک در خانه می تواند سرگرم کننده و هیجان انگیز باشد. اگر هرگز خودتان کیک درست نکرده اید و اکنون دوست دارید چنین تجربه خوشمزه ای داشته باشید ، به مجموعه ای از ابزارها نیاز دارید که در این مقاله معرفی کرده ایم.

    ابزارهای مورد نیاز برای پخت کیک

    پخت کیک در خانه یکی از بهترین تجربه های آشپزی است. پخت انواع کیک ها به مهارت احتیاج دارد. اما اگر مهارت زیادی در پخت کیک ندارید ، باز هم می توانید کیک های ساده را خودتان در خانه درست کنید. اگرچه برای پخت یک کیک خانگی ساده به ابزار پیچیده ای احتیاج ندارید ، ابزارهای زیادی وجود دارد که باید آنها را داشته باشید.

    فر

    فر

    بسیاری از کیک ها را می توان بدون استفاده از فر تهیه کرد. اما اگر می خواهید کیک شما در دمای منظم و یکنواخت تهیه شود ، اجاق گاز ضروری است. می توانید فر را روی دما و زمان مورد نظر تنظیم کنید و کیک خوشمزه خود را بدون دردسر در آن بپزید.

    فرهای مختلفی از مارک های مختلف مانند Smag ، osch ، Singer ، Aroma و Ariston در بازار ایران وجود دارد.

    یکی از بهترین مارک های اجاق گاز Zanussi آلمان است که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.

    مدل های اجاق زانو مانند ZOA35502XD در بازار ایران موجود است که مشتریان خود را راضی نگه داشته است. این مدل اجاق داخلی توکار بسیار شیک است و از استیل ضدزنگ ساخته شده است. داخل آن یک فن کاملا برقی تعبیه شده است. گرمای داخل کوره به طور مساوی توزیع می شود.

    ظرفیت آن 74 لیتر است و برای تهیه کیک برای خانواده های کوچک تا بزرگ بسیار مناسب است. این فر بسیار راحت تمیز می شود و می توان قاب شیشه ای آن را جدا کرد و پس از تمیز کردن در جای خود قرار داد.

    این کوره توانست 8.6 امتیاز از 10 امتیاز را از خریداران خود بگیرد.

    کاسه و قالب‌های کیک

    کاسه و قالب‌های کیک

    کاسه و قالب های پخت در اشکال ، اندازه ها و مواد مختلف ، پلاستیک ، شیشه ، سیلیکون و استیل موجود است و شما می توانید بنا به نیاز خود یکی از آنها را تهیه کنید ظروف سیلیکونی رنگ تیره معمولاً گرما را جذب می کنند و باعث تیره شدن کناره های کیک می شوند.

    کاسه های استیل ضد زنگ سبک و بادوام هستند و بنابراین بهترین گزینه برای پخت کیک است. از هر ظرفی که استفاده می کنید باید به اندازه مواد کیک و میزان و زمان گرم شدن توجه کنید تا کیک شما به خوبی آماده شود.

    قفسه خنک‌کننده کیک

    قفسه خنک‌کننده کیک


    قفسه خنک کننده کیک یکی از ابزارهای اساسی کیک است که اجازه می دهد هوا به خوبی در اطراف کیک جریان یابد و از خیس شدن کیک در طی فرآیند خنک سازی جلوگیری می کند. در واقع هنگام پخت کیک باید آن را روی این قفسه ها و از فر خارج کنید تا خنک شود.

    هنگام خرید قفسه خنک کننده ، مطمئن شوید که از فلز جامد ساخته شده است و فضای کافی برای حرکت هوا در زیر آن وجود دارد. همچنین بررسی کنید که آیا می توانید در صورت لزوم به راحتی این قفسه خنک کننده را تمیز کنید. قفسه هایی که به راحتی تمیز نمی شوند بعد از مدتی بسیار کثیف و زشت به نظر می رسند.

    خوشبختانه اکثر اجاق ها مجهز به رک های خنک کننده ریلی هستند و می توانید کیک ها را پس از پخت با قفسه از فر خارج کنید. اما اگر چنین قفسه ای در دسترس ندارید ، قفسه های مختلفی در بازار وجود دارد که می توانید با توجه به نیاز خود خریداری کنید. قفسه های یک طبقه معمولاً با قیمت 100000 تومان به فروش می رسند و قفسه های چند طبقه گران ترند و تا حدود 200000 تومان قیمت دارند.

    همزن برقی

    همزن برقی

    برای هم زدن محتوای کیک بهتر است از همزن برقی استفاده کنید. البته این کار با همزن دستی نیز قابل انجام است اما با همزن برقی سرعت کار شما افزایش می یابد. انواع مختلفی از همزن برقی در بازار وجود دارد و می توانید نوع مناسب کار و بودجه خود را پیدا کنید.

    یکی از بهترین مارک های این میکسرها ، Kitchen Aid ، نوعی صنعتگر است که کار شما را بسیار آسان می کند. موتور این میکسر قدرتمند و مجهز به 10 سرعت است. ظرفیت آن 5 لیتر است و در 40 رنگ مختلف تولید می شود. کاسه همراه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. همچنین دارای یک سال گارانتی است. اما از معایب آن می توان به کمبود تایمر و هشدار برای اضافه بار اشاره کرد.

    مشتریان این میکسر به آن 4.6 ستاره از 5 ستاره داده اند.

    کاغذ پخت‌ و پز

    کاغذ پخت‌ و پز

    این کاغذها برای بسته بندی اطراف غذا ، به ویژه غذاهای چرب ایده آل هستند. اغلب توصیه می شود قبل از قرار دادن کیک های میوه ای در ظرف ، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا کیک های میوه ای بپزد. این کاغذها از چسبیدن کیک به ظرف جلوگیری می کنند. البته اگر از کاغذ برای تهیه یک کیک لایه لایه استفاده می کنید ، باید کمی آن را با کره چرب کنید.

    پیمانه و قاشق‌های اندازه‌گیری

    پیمانه و قاشق‌های اندازه‌گیری

    بیشتر افراد هنگام استفاده از مواد کیک از قاشق غذاخوری و قاشق چای خوری استفاده می کنند. اما با اندازه گیری قاشق می توانید از مقدار دقیق مواد استفاده کنید. گاهی اوقات استفاده بیشتر یا کمتر از مواد کیک باعث می شود تا طعم مورد نظر خود را نگیرید. بنابراین ، هنگام اندازه گیری مواد باید بسیار مراقب باشید.

    همچنین ابزار اندازه گیری مختلفی در بازار وجود دارد که می توانید هنگام اندازه گیری موادی مانند آرد و شکر از آنها استفاده کنید.

    کاردک کیک‌پزی

    کاردک کیک‌پزی

    این کفگیرها بسیار نازک و دارای سطح پهن هستند. از این ابزار می توان هنگام خرد کردن کره یا صاف کردن خامه روی کیک استفاده کرد.

    قلم‌موی شیرینی‌پزی

    قلم‌موی شیرینی‌پزی

    با استفاده از این برس ها می توانید روغن ، تخم مرغ ، کره یا مواد دیگر را روی کیک ها و شیرینی ها پخش کنید.

    هنگام انتخاب برس ، ابتدا تصمیم بگیرید که به چه چیزی نیاز دارید و بر این اساس یک برس کوچک ، متوسط ​​یا پهن بخرید. انواع برس های نایلونی ، تفلونی یا سیلیکونی نرم در بازار وجود دارد.

    برس های نایلونی محکم هستند و البته انعطاف پذیری کمی دارند و برای کارهای سنگین مناسب هستند و بعداً موهایشان کشیده می شود. با استفاده از این برس ، اکثر مواد مایع مانند نعلبکی ها می توانند به راحتی روی تمام سطوح پخش شوند.

    برس تفلون نسبتاً نازک است و می تواند تا 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) را تحمل کند و برای پخش مواد مانند روغن یا سس عالی است.

    برس سیلیکونی از همه برس های دیگر مقاومت بیشتری دارد و می تواند درجه حرارت بالای اجاق و اجاق را تحمل کند. موهای آن بسیار انعطاف پذیر و بسیار بادوام است.

    هنگام خرید برس به دسته آن توجه کنید. موی سر از چوب یا پلاستیک ساخته شده است. برس های چوبی به راحتی نگه داشته می شوند و ظاهری شیک دارند. از طرف دیگر برس های پلاستیکی به راحتی شسته می شوند و در برابر استفاده طولانی مدت مقاوم هستند و مانند دسته های چوبی به سرعت خراب نمی شوند.

    طول دسته قلم مو نیز باید به اندازه کافی بلند باشد تا بتوانید هنگام کار با آن کار خود را کنترل کنید.

    الک

    الک

    از غربال برای تمیز کردن و همگن سازی آرد و سایر مواد پودری مانند شکر استفاده می شود. غربال در اندازه های مختلف در بازار موجود است و یکی از ابزارهای اساسی برای پخت کیک است.

    کابینت آشپزخانه در شکل ها و اندازه های مختلف تولید می شود. در واقع ، گاهی اوقات خرید بهترین نوع غربال می تواند کمی گیج کننده باشد. با این حال ، اگر در هنگام خرید به چند نکته ساده توجه کنید ، می توانید غربال مناسبی خریداری کنید:

    جنس الک

     غربال در دو ماده پلاستیکی و فولاد ضد زنگ تولید می شود. صفحات پلاستیکی بسیار ارزان تر از پیچ های استیل هستند ، اما در استفاده طولانی مدت کارآیی ندارند. آنها معمولاً نمیتوانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند و اگر در معرض گرما قرار بگیرند ، مواد سمی آزاد می کنند و سلامتی افراد را به خطر می اندازند. این غربال ها به سرعت خراب شده و از بین می روند.

    از طرف دیگر ، غربال های فولاد ضد زنگ کمی از الک های پلاستیکی گران ترند اما کیفیت بسیار بالاتری دارند. این غربال ها نه تنها ضد زنگ نیستند ، بلکه محکم و بادوام هستند و می توانند برای تمام عمر برای شما مفید باشند. آنها به راحتی در ماشین ظرفشویی شسته می شوند و آب گرم آنها را از بین نمی برد.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵