• اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۳
  • انواع کانسیلر؛ کانسیلر مایع بهتر است یا استیکی؟ کانسیلرهای رنگی چطورند؟

    انواع کانسیلر؛ کانسیلر مایع بهتر است یا استیکی؟ کانسیلرهای رنگی چطورند؟

    کانسیلر یکی از آن نکات کاربردی زیبایی است که اگر به چندین مورد از آنها تسلط نداشته باشید ، می توانید پول خود را هدر دهید. بنابراین برای آشنایی بیشتر با انواع کانسیلر و مزایا و معایب هر نوع ، در مقاله “کانسیلر چیست؟” تا انتها با ما همراه باشید. گفتیم که کانسیلر یک محصول آرایشی برای پوشاندن لکه ها مانند سیاهی دور چشم ، جوش و امثال آن است. همچنین به وضوح بیان می کنیم که از کانسیلرهایی مانند پرایمر یا کرم پودر در سراسر صورت استفاده نمی کنیم. فقط باید روی نقاط لازم مالیده شود. حال ما قصد داریم انواع کانسیلرهایی را که در مقاله قبل به شما قول داده بودیم ، توضیح دهیم. با این توضیحات ، به راحتی می توانید کانسیلری را که بیشتر مناسب شماست انتخاب کنید.

    انواع کانسیلرها را می توان بر اساس بافت و رنگ به انواع زیر تقسیم کرد:

    انواع کانسیلر براساس بافت

    کانسیلر مایع

    کانسیلر مایع

    کانسیلر مایع را می توان محبوب ترین نوع کانسیلر توصیف کرد. اما ببینیم چرا:

    موجود در سطوح مختلف پوشش (پوشش متوسط ​​تا کامل) و همچنین انواع جلوه ها (براق ، ساتن و مات). کانسیلرهای مایع مات از دوام بیشتری نسبت به کانسیلرهای ساتن برخوردارند و ترشح کمتری دارند. اما برای پوست های خشک توصیه نمی شود. از سوی دیگر ، کانسیلرهای مایع ساتن (چیزی بین مات و براق) طبیعی تر به نظر می رسند و در پوست های خشک احساس بهتری دارند. اما می توانند بعد از چند ساعت روی پوست حرکت کنند. یا به اصطلاح افتاده. کانسیلرهای مایع درخشان ، که عمدتا برای روشن شدن زیر چشم استفاده می شوند ، همچنین درخشش کمی ایجاد می کنند که در برخی از آرایش ها دوست داشتنی است.

    آنها می توانند برای اکثر انواع پوست استفاده شوند. مخصوصاً پوستهای معمولی ، مختلط و چرب. اما همانطور که گفتیم انواع مات این کانسیلرها برای پوست های خیلی خشک چندان مناسب نیستند و باعث تشدید خشکی پوست می شوند. مگر اینکه برای کانسیلری که فرمول ضد آب برای خشکی پوست دارد خریداری کنید.

    آنها در پوشاندن جوش ها بهتر از کانسیلرهای کرم هستند. زیرا لحیم کاری به دلیل استفاده از کانسیلر کمتر دارای بافت کیک است. اما این را هم بگوییم که کانسیلر مایع نمی تواند به اندازه چوب یا کرم های کانسیلر جوش و آکنه را بپوشاند. در عین حال ، حذف آنها راحت تر از پوست است. اما اگر تمایل به جوشیدن دارد ، کانسیلری با فرمولاسیون خریداری کنید که فاقد چربی یا ترکیبات لحیم کاری باشد.

    بهتر است در مناطق چروکیده استفاده شود. زیرا در مقایسه با دیگر انواع کانسیلر ، بافت ظریفی دارند. در نتیجه ، چین و چروک ها کمتر ظاهر می شوند تا اینکه پوشانده شوند.

    کانسیلر استیکی

    کانسیلر استیکی

    کانسیلرهای چسبنده یا بهتر بگویم کانسیلرهای مات در بازار به عنوان کانسیلرهای جامد شناخته می شوند. آنها بافتی خامه ای و نیمه جامد دارند و عموماً از رنگدانه های قوی تشکیل شده اند که آنها را می پوشاند.اجازه دهید مهمترین ویژگی های این نوع کانسیلر را مرور کنیم:

    از آنها می توان برای انواع پوست اعم از معمولی و خشک استفاده کرد و همچنین برای پوستی که مستعد جوش و آکنه نیست.

    در مقایسه با کانسیلرهای مایع ، بافت ضخیم تر و سنگین تری دارند و در نتیجه ، قدرت پوشش دهی کامل تری برای پوشش عیوب مانند حلقه های تیره یا تناقض رنگ در اطراف بینی دارند. اما از آنجا که ضخیم تر هستند ، باید بیشتر مراقب باشید تا آنها را روی پوست پاک کنید. در غیر این صورت آنها طبیعی به نظر نمی رسند. همچنین از آنجا که ضخیم تر هستند ، احتمال بیشتری وجود دارد که چین و چروک ها را واضح تر نشان دهند. اگرچه آنها در پوشاندن آکنه بهتر عمل می کنند ، اما به دلیل نوع خاصی از فرمولاسیون ، هنوز گزینه مناسبی برای آکنه نیستند و ممکن است به نظر برسد که بدتر می شوند.

    در جلوه های مختلف از جمله ساتن و مات موجود است. جلوه مات این کانسیلرها می تواند برای پوست های چرب جذاب باشد. اما به خاطر داشته باشید که چوب های کانسیلر به دلیل نوع بافتشان ممکن است حاوی ترکیباتی باشند که منافذ را مسدود می کند ، در این صورت گزینه مناسبی برای پوست های چرب یا مختلط نخواهد بود.

    بر خلاف کانسیلرهای مایع که گرما ، رطوبت یا عرق خود را از دست می دهند ، بهتر روی پوست می مانند. اما این برای پوست های چرب صادق نیست.

    کانسیلر کِرِمی

    قوطی های خامه ای ، همانطور که از نامش پیداست ، بافت کرمی دارند و معمولاً در کاسه های کوچک یا پالت سرو می شوند. اما بیایید ببینیم مزایا و معایب آن چیست:

    علاوه بر پوست معمولی ، می توان از آنها برای پوست های خشک و مختلط نیز استفاده کرد. اما اگر پوست حساسی دارید یا دائما جوش دارید ، بهتر است به دنبال کانسیلرهای خامه ای بدون الکل و چربی باشید.

    از کانسیلرهای مایع که قطعاً ضخیم تر هستند. اما آنها به اندازه خود سفت و سخت نیستند.

    موجود در سطوح مختلف پوشش ، از پوشش متوسط ​​تا کامل ، و همچنین انواع جلوه ها ، از جمله ساتن و کرم ، و می تواند پوشش بسیار خوبی به عنوان چوب های کانسیلر داشته باشد. اما آنها باید به خوبی روی پوست محو شوند. در غیر این صورت آنها غیر طبیعی به نظر می رسند.

    با توجه به فرمولاسیون کرم ، آنها می توانند گزینه مناسبی برای استفاده در مناطقی از پوست باشند که خشک هستند. به عنوان مثال ، محل جوش های قدیمی که خشک شده اند. اما استفاده از آنها برای جوش های تازه و آکنه توصیه نمی شود. زیرا اگر حاوی ترکیبات بر پایه روغن باشند ، اثر تشدید کننده ای خواهند داشت.

    سایر انواع

    مداد: این نوع کانسیلرها دارای پایه کرمی هستند و عمدتا برای کارهای ظریف مانند برجسته کردن گوشه های داخلی چشم یا برجستگی های زیر ابرو استفاده می شوند.

    سحر و جادو: شما می توانید چکرهای جادویی را با برس های آنها تشخیص دهید. این مدل ها معمولاً پوشش کمی دارند و می توانند جلوه ای براق داشته باشند ، در این صورت می توان از آنها برای زیر چشم یا برجسته سازی استفاده کرد.

    پودر فشرده – کانسیلرهای پودری فشرده معمولاً دارای پوشش کم تا متوسط ​​و جلوه ای پودری یا مات دارند. با این حال ، پودرها می توانند باعث خشکی پوست یا ظاهر چین و چروک شوند.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵